1+1 Unik Mbas Policise Bashkiake (Planimetri, Orientim dhe Investim perfekt*** ) (Rr. Kavajes) Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 28/03/2020 14:51

1 + 1 Unique After City Police (Perfect Planning, Orientation and Investment ***) (Kavajes Street)

1 + 1 Unique After City Police, Str. Kavajes - (Perfect Planning, Orientation and Investment ***) Apartment Located in a New Building with Elevator and Quality Buildings | Inside Investment Perfect for Wooden Flooring, New Furniture, LED Lighting, Paintings and Wall Decorations "Kitchen with All Appliances | Marble Tile + New Toilet from Renowned Brands (Touch Mirror) | All New Installations

Q1855

Data:

- The salon
- Bedroom
- The corridor
- Toilet

Characteristics:

1 + 1 Unique Apartment behind Municipal Police (Kavaja Street)
- Invested
- New Furniture
- PARKET
- Perfect Structure and Orientation
- LED lighting
- Completed kitchen

- Spacious Bedroom
- The bed
- Very Bright

- New toilet
- Mirror with Touch
- Shower Cabin

- Functional Hydraulic and Electrical Installations

Price: 77,000 Euro

Tel or WhatsApp: 0692238499176 963

03 13 2020


Pagesa 77,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 1+1 ose Garsoniere     Mobilimi E Mobiluar
Siperfaqa 68.00
Kati 4
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa pas Policise Bashkiake Tirane
Lexime 178881

1+1 Unik Mbas Policise Bashkiake ,Rr. Kavajes -(Planimetri, Orientim dhe Investim perfekt*** ) Apartamenti Gjendet ne nje Pallat te Ri me Ashensor dhe Ndertime Cilesore | Investimi Brenda eshte Perfekt me PARKET Druri, Mobilim te Ri, Ndricim LED, Piktura dhe Dekorime Murale " Kuzhine me te Gjitha Pajisjet | Tualeti me Pllake Mermeri + Hidrosanitare te Reja nga Marka te Njohura (Pasqyre me Touch) | Te Gjitha Instalimet e Reja

Q1855

Te Dhenat:

- Salloni
- Dhome Gjumi
- Korridori
- Tualeti

Karakteristikat:

Apartament 1+1 Unik pas Policise Bashkiake (Rr. e Kavajes)
- I Investuar
- Mobilim i Ri
- PARKET
- Struktura dhe Orientimi Perfekt
- Ndricim LED
- Kuzhine e Kompletuar

- Dhoma e Gjumit me Hapesire
- Krevat
- Shume Ndricim

- Tualet me Hidrosanitare te Reja
- Pasqyre me Touch
- Kabine Dushi

- Instalimet Hidraulike dhe Elektrike Funksionale

Cmimi: 77,000 Euro

Tel ose WhatsApp:176963

13/03/2020