Super apartament 2+1+Kuzhine vec +1depo ( NE QENDER), me punime super Cilesore (ish Rest. Durresi) Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 21/10/2019 05:33

Super apartment 2 + 1 + separate kitchen + 1depo (IN CENTER), with super quality work (ex Durresi Rest)

Super apartment 2 + 1 + separate kitchen + 1depo (IN CENTER), with super quality work, at Ex Rest. Durresi- Ferrit Djajko, 100% FLOOR PARKING, AC5 FLOORS, SUPER REGULAR PLANIMETER, FLOOR 5 FLOOR BRAKES, TOTALLY RECONSTRUCTED IN HIGHER CONSTRUCTION QUALITY, FANTASTIC DIRECTION, VERY LARGE, LARGE QUALITY time, facilities all below the palace, (There is absolutely no work that could be done qualitatively !!!)

Partition data:
- 2 bedrooms
- 1 salon
- 1 split kitchen with glass door (3m x 2m)
- + 1 small warehouse
- 1 bathroom (with windows *)
- 1 corridor

- MORTGAGE
- TOTAL SIP: 62.5 (meters in degree)
- SIP GROSS: 62.5
- FLOOR: 5
- FLOOR FLOORS: 5
- Existing Tulle Palace
- Year of construction: 1972
- ELEVATOR: no

Characteristics:

- * (The owner of the house is USTA OLD WOOD, and Apartment Work, therefore the quality of the work is the highest possible)

* - Furnishing EXCLUSIVE: Kitchenware and appliances, 3 air conditioners, lighting fixtures, and all investments made in the apartment.

- PARKET Super quality: 24 euro m2 - AC5 12 MM Resistant to any scratches, sting!
- Parquet blinds are wooden
- ELECTRICAL all new with the best quality
- High voltage protection and timing all alone
- 500L Water Tank + Personal Pump (for pressure water)

- Armored door (from the best ones)
- DOORS OF NEW HIGH QUALITY WOOD
- 3 TERRACE COATING INSULATION, PERFEKY INSULATION + stair part insulation
- New LED lamps
- 3 CONDITIONERS
- ALL NEW HYDRAULICS
- NEW TOULET
- GALLERY CEILING WITH POLYSTEROL GIPS FOR EXTRA THERMAL INSULATION
- APARTMENT WITH GRILLS AND NETWORKS

* - The area offers 100% DOWNTOWN PARKING ON THE STREET, (Added value to many houses, as only garages in areas near the center of Tirana cost 10000-20000 Euros)

- Orientation: East - West (Sunrise and natural light all the time.
- Acoustic insulation
- Thermal insulation
- Waterproofing
- Quiet neighborhood, with family residents, very close to the main road.
- Facilities nearby, supermarket directly in front of the stairs of the palace, bakery, etc.
- Access to Public Transport very close

Price: 59,000 Euro

Tel or Whatsapp: 069223849963 524

19 10 2019


Pagesa 59,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 2+1     Mobilimi Pjeserisht
Siperfaqa 62.00
Kati 5
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Rruga Ferit Xhajko, Tirana, Albania
Lexime 64354

Super apartament 2+1+Kuzhine vec +1depo ( NE QENDER), me punime super Cilesore, tek Ish Rest. Durresi- Ferrit Xhajko, Me PARKIM 100% Ne lagje, PARKET AC5, PLANIMETRI SUPER TE RREGULLT, KATI 5 PALLAT ME TULLA, E RIKONTRUKTUAR TOTALISHT NE CILESINE ME TE LARTE TE NDERTIMIT, NDRICIM FANTASTIK , ne lagje shume te mire, Me diell gjate gjithe kohes, facilitate te gjitha poshte pallatit, ( Nuk ka absolutisht asnje punim qe mund te realizohej ne menyre me cilesore!!!)

Te dhenat e ndarjes:
- 2 dhoma gjumi
- 1 sallon
- 1 kuzhine e ndare me dere Xhami (3m x 2m)
- + 1 depo e vogel
- 1 tualet ( me dritare*)
- 1 korridor

- ME HIPOTEKE
- SIP TOTALE: 62.5 ( ma metra te shkalles )
- SIP BRUTO: 62.5
- KATI: 5
- KATET E PALLATIT: 5
- Pallat Ekzistues me Tulle
- Viti I ndertimit: 1972
- ASHENSOR: jo

Karakteristika:

- * ( Pronari I shtepise eshte USTA I VJETER Druri, dhe Punimesh ne apartamente, per kete arsye cilesia e punimeve eshte me e larta e mundshme)

*- Mobilimi PERFSHIM : Kushinen dhe pajisjet e kuzhines, 3 KONDICIONERA, Ndricuesat, dhe te gjitha investimet qe jane bere ne apartament.

- PARKET Super cileso : 24 euro m2 – AC5 12 MM Rezistent kundra cfaredolloj gervishjeje, gotitje!
- BLINDUESAT e parketit jane prej druri
- ELEKRIKET te gjitha te reja me cilesine me te mire
- Mrojtese mbi tensionin e larte dhe sahate te gjitha vec
- Depozite uji 500L + Pompe Personale ( per te ardhur uji me presion)

- Dere e blinduar ( nga me cilesoret)
- DYER DRURI TE REJA shume cilesor
- IZOLIM ME 3 SHTRESA TARACA, IZOLIM PERFEKY + izoluar pjesa e shkalles
- Ndricuesat e rinj LED
- 3 KONDICIONERA
- HIDRAULIKET TE GJITHA TE REJA
- TUALETI I RI
- TAVANI I SALLONIT ME GIPS POLISTEROL PER IZOLIM TERMIK EXTRA
- APARTAMETI I PAJISUR ME GRILA DHE RRJETE

*- Zona ofron PARKIM 100% POSHTE PALLATI ne Rruge, ( Vlere e shtuar shtepise shume emadhe, pasi vetem garaszhet ne zona afer r qendes se tiranes kushtojne 10000- 20000 euro)

- Orientimi: Lindje – perendim ( Dilell dhe ndricim natyral gjate gjithe kohes.
- Izolim akustik
- Termoizolim
- Hidroizolim
- Lagje e qete , me banore familjare , me dalje shume afer rruges kryesore.
- Facilietet afer, supermarket direct para shkalleve te pallatit, furre buke, etj.
- Akses me Transport publik shuem afer

Cmimi: 59,000 Euro

Tel ose Whatsapp:63524

19/10/2019