Super Mundesi: 1+1 tek Kompleksi ANA (QS) i Investuar dhe i Mobiluar (10,000 Euro)| PARKET | Gjelberim | Parkim Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 21/10/2019 17:30

Super Opportunity: 1 + 1 in ANA Complex (QS) Investing and Furnished (10,000 Euro) | PARKET | Green | parking

FANTASTIC CASE, 1 + 1 TO ANA COMPLEX, 2017 palace, 100% invested and furnished, (Very little inhabited, just a few days), Fantastic neighborhood, palace surrounded by parks, very accessible by car, Possible parking in the street, very close to the center by car, or on foot to Elbasan street! The apartment is fantastic with all the latest appliances and economy efficient! Ideal for living or renting, as it is almost all new! Over 10000 euros have been invested in the apartment! ; Swiss Flooring, Air Conditioning, New Furnishings, Palace 2017 by Kontakt (no apartment left without this complex for sale, as it is extremely quality, and with a preferred location for quiet and outdoor living)

Q1397

Partition data:

- 1 bedroom
- 1 living room + 1 kitchen
- 1 toilet
- 1 corridor
- Balcony

- TOTAL SIP: 60
- SIP GROSS: 52
- FLOOR: 2
- FLOOR FLOORS: 7
- The Palace New
- Year of construction: 2017
- ELEVATOR: yes

Characteristics:
- Swiss PARKET
- Quality Furniture NEW Modern
- * UNABLE WITH MONEY * (very little inhabited by day only

- ELEVATOR
- The area offers PARKING
-
- Economic Conditioner Inverter
- All new equipment
- High natural light all the time

- Acoustic insulation
- Thermal insulation
- Waterproofing
- Quiet neighborhood with family upper class residents
- Very safe neighborhood (surveilled with camera)

extra:
- Surveyed with palace cameras
- Alarm system
- Common areas in the neighborhood (Gardens, gardens, etc.)
- Wood Furniture
- Covert lighting
- Designed by Architect
- New Living Room New Armchairs
- Wooden Doors
- Armored Door
- HD TV
- Pianure + Aspirator
- High quality double glazed windows
- High quality sanitary

- Super quality electrical wiring
- High quality new hydraulic installation
- Facilities near all markets, parks, urban, fast car access
- Access to Public Transport

Price: 61,000 Euro64 629

20 10 2019


Pagesa 61,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 1+1 ose Garsoniere     Mobilimi E Mobiluar
Siperfaqa 60.00
Kati 2
Qyteti - Zona Tirane - Qyteti Studenti/Ambasada USA/Vilat Gjermane
Adresa Rruga Pjeter Budi, Tirana, Albania
Lexime 64773

RAST FANTASTIK, 1+1 TEK KOMPLEKSI ANA, pallati i 2017, 100% i investuar dhe mobiluar, ( Shume pak e banuar, vetem pak dite), Lagje fantastike , ei rrethuar pallati me parqe rreth e rrotull, shume e aksesueshme me makine, Parkim i mundshem ne rruge, shume afer qendres me makine, ose me kembe tek rruga e Elbasanit! Apartamenti eshte fantastik me te gjitha pajisket te fundit dhe me eficence ekonomije! Ideale per te jetuar apo per ta leshuar me qera, pasi eshte gati i gjithi i ri! Jane investuar ne apartament mbi 10000 euro! ; Parket Zvicerian, Kondicioner , pahisje te reja , Pallati i 2017 nga firma Kontakt ( nuk ka ngelur asnje apartament pa shitur tek ky kompleks, pasi eshte jashte mase cilesor, dhe me vendodhje te preferuar, per jetese te qete dhe ne natyre)

Q1397

Te dhenat e ndarjes:

- 1 dhoma gjumi
- 1 sallon + 1 kuzhine
- 1 tualet
- 1 korridor
- Ballkon

- SIP TOTALE: 60
- SIP BRUTO: 52
- KATI:2
- KATET E PALLATIT: 7
- Pallat / I ri
- Viti I ndertimit: 2017
- ASHENSOR: po

Karakteristika:
- PARKET zvicerian
- Mobilim Cilesor/ I RI / Modern
- * I PABANUAR ME PARE * ( shum pak i banuar vetem me dite

- ASHENSOR
- Zona ofron PARKIM
-
- Kondicioner Ekonomike Inverter
- Pajisjet te gjitha te reja
- Ndricim natyral te larte gjate gjithe kohes

- Izolim akustik
- Termoizolim
- Hidroizolim
- Lagje e qete , me banore familjare/ Te shtreses se larte
- Lagje shume e sigurte ( e survejuar me kamera )

Extra:
- Survejuar me kamera pallati
- Sistem alarmi
- Ambiente te perbashketa ne lagje ( Kopesht , lulishte etj)
- Mobilim Druri
- Ndricim te fshehte
- Dizenjuar me Arkitekt
- Sallon I ri / Kolltuqe te reja
- Dyer Druri
- Dere e Blinduar
- Televizor HD
- Pianure + Aspirator
- Dritaret cilesore me dopjo xham super cilesi
- Sanitare shume cilesore

- Instalime Elektrike super cilesore
- Intalime Hidraulike te reja shume cilesore
- Facilietet afer te gjitha market, parqe, urban, akse me makine te shpejt
- Akses me Transport publik

Cmimi: 61,000 Euro64629

20/10/2019