Ultra 2+1+Depo (Fresk) Pallat I Ri i Vitit 2016 - Ne proces Legalizimi (Rest. Qesaraka) 3.3 M E LARTE Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 27/03/2020 17:47

Ultra 2 + 1 + Warehouse (Fresh) New Building of the Year 2016 - In process Legalization (Rest. Qesaraka) 3.3 HIGHER

SELL AP 2 + 1 + Warehouse Super invested in Fresco - Without going to Qesaraka Restaurant (In Legalization Process - No Mortgage) Likely to be sold on Credit, as the owner secures another collateral (property) to block for the bank * To provide security to Buyer) * apartment has all new works electric plumbing toilet with first quality tiles quality first floor hanging ceiling with hidden illumination and spots Led *** 3.30 on HIGH Electric Grills The Only Apartment On The Floor, With Elevator That Goes Only To This Apartment On This Floor * 1 Outdoor Warehouse Door Staircase Very Beautiful And Well-maintained Common Spaces Situated Directly On Dajti Main Street FLOOR 3

Q1824

Partition data:

- 2 bedrooms
- 1 living room + 1 kitchen
- 1 toilet 2 toilets
- 1 corridor
- 1 Exterior DEPO (+ 8 m2) included in the m2 of the apartment

- TOTAL SIP: 71.3
- SIP NETO (internal): 62.5
- FLOOR: 3
- FLOOR FLOORS: 7
- The new palace
- Year of construction: 2016
- ELEVATOR: yes

Characteristics:

- 3.30 pm HIGH
- PARKET
- * UNABLE TO MONEY *

- ELEVATOR

- Orientation: North East
- High quality works Palace
- Thermal insulation
- Waterproofing
- Quiet neighborhood with family residents

- Common areas in the neighborhood
- Hanging ceiling Covert lighting
- New doors
- Armored Door
- Electric Grills
- Complete new toilet
- High quality sanitary (will be placed)
- Quality Electrical Installations (new)
- High quality new hydraulic installation
- Facilities near
- Access to public transport on the main road
- First floor apartment (elevator only for this floor) Elevator with chip

* The mortgage is in the process of Mortgage -No Mortgage - * But it can also be purchased with a bank as it can be offered as collateral to another Mortgage Owner by the Owner to provide Buyer Security *

Price: 45,000 euro (Indisputable)

* (Purchase option and a Market Price Parking Post) if purchased together with the apartment!

Tel or WhatsApp: 0692238499


Pagesa 45,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 2+1     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 72.00
Kati 3
Qyteti - Zona Tirane - Fresku/Linze
Adresa Rruga e Dajtit, Tirana, Albania
Lexime 90397

SHITET AP 2+1+ Depo I super investuar ne Fresk - Pa shkuar tek Restorant Qesaraka ( Ne Proces Legalizimi - Pa Hipoteke ) / Me mundesi te shitet dhe me Kredi, pasi pronari siguron kolateral (prone) tjeter per ta bllokuar per banken/ * Per te ofruar siguri tek Bleresi )* / apartamenti ka punimet te gjitha te reja/ elektirke / Hidraulike / Tualet me pllakat te cilesise se pare/ Parkette cilesise se pare/ Tavan te varur me ndicim te fshehte dhe spote Led ***3.30 m e LARTE / Grila Elektrike/ i Vetmi apartament ne kat, me Ashensor Qe shkon personalisht vetem tek ky apartament ne kete kat* / 1 Depo e jashtme me dere / Shkalle ambiente te perbashkete shume te bukura dhe te mirembajtura / Ndodhet direkt tek Rruga Kryesore E Dajtit / KATI 3

Q1824

Te dhenat e ndarjes:

- 2 dhoma gjumi
- 1 sallon + 1 kuzhine
- 1 tualet / 2 tualete
- 1 korridor
- 1 DEPO e Jashte ( + 8 m2) qe seshte perfshire ne m2 te apartamwntit

- SIP TOTALE: 71.3
- SIP NETO (e brendhme) : 62.5
- KATI: 3
- KATET E PALLATIT: 7
- Pallat I ri
- Viti I ndertimit: 2016
- ASHENSOR: po

Karakteristika:

- 3.30 m e LARTE
- PARKET
- * I PABANUAR ME PARE *

- ASHENSOR

- Orientimi: Veri Lindje
- Punime shume cilesore Pallati
- Termoizolim
- Hidroizolim
- Lagje e qete , me banore familjare

- Ambiente te perbashketa ne lagje
- Tavan te varur / Ndricim te fshehte/
- Dyer te reja
- Dere e Blinduar
- GRILA Elektrike
- Tualeti i ri komplet
- Sanitare shume cilesore (do vendosen)
- Instalime Elektrike Cilesore ( te reja)
- Intalime Hidraulike te reja shume cilesore
- Facilietet afer
- Akses me Transport publik ne rruge kryesore
- i Vetri apartament ne kat ( ashensori cetem per kete kat) Ashensor me cip

* Aprtamenti eshte ne proces Hipotekimi -Pa Hipoteke - * Por mund te blihet dhe me banke pasi mund te ofrohet kolateral nje prone tjeter me Hipoteke nga vete Pronari, per te ofruar Siguri per bleresin *

Cmimi: 45,000 euro ( I Padiskutueshem )

* ( Mundesi blerje dhe nje Posti Parkimi me cmim nen treg) nese blihet bashke me apartamentin!

Tel ose WhatsApp: