---> 3 Ambiente me qira / shiten , Stacioni i Trenit, Tirane. Tirane

Ambjente Biznesi me Qera Data: 12/11/2019 10:24

---> 3 Premises For Rent Sell, Train Station, Tirana.

-> Rent 3 premises in 3 storey building, Train Station.
-> The three spaces are 93 m2 respectively.
-> The first floor, overlooking the main street and 7m glass facade, is connected to the other 2 floors in Dublex form.
-> Each floor has a toilet, the 3rd floor also has a veranda.
-> The premises are very high quality and paved with parquet.
-> The area is very favorable to create your ideal business, as it is developing very fast lately.
-> The property is also for sale. Has regular mortgage documentation.
-> Sales price: 330,000 € controversial.
-> Rental price: -Store 1: 920 € month; 2 3 floor: 660 € month.
-> For more information call info@abchome.al


Pagesa 660 Euro
Siperfaqa 279.00
Kati 3
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Stacioni i Trenit, Tirana, Albania
Lexime 135

->Jepen 3 ambiente me qira ne ndertese 3 kateshe, Stacioni i Trenit.
->Te tre hapsirat jane perkatesisht me siperfaqe 93 m2.
->Kati i pare , me pamje nga rruga kryesore dhe me fasade xhami 7m, eshte i lidhur me 2 katet e tjera ne formen Dublex.
->Secili kat ka tualet, kati 3 ka edhe verande.
->Ambientet jane te punuar ne menyre shume cilesore dhe te shtruar me parket.
->Zona eshte shume favorizuese per te krijuar biznesin tuaj ideal , pasi eshte ne zhvillim shume te shpejte kohet e fundit.
->Prona eshte edhe ne shitje. Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor.
-> Cmimi i shitjes: 330.000 Euro i diskutueshem.
->Cmimi i qirase: -Kati 1 : 920 Euro/muaj; -Kati 2/3: 660 Euro/muaj.
->Per informacion me te detajar telefononi ne kontaktet: info@abchome.al