Lavazh dhe parking ne gjendje pune me te gjitha paisjet Tirane

Ambjente Biznesi me Qera Data: 26/02/2020 20:12

390 Euro

  • Lavazh  dhe parking ne gjendje pune me te gjitha paisjet

Car wash and parking with all the equipment

Car wash environment is provided with all dock cassettes and car wash equipment.
Or they accept it in percentage


The environment is environmentally friendly with car wash and servicing

0699689974


Pagesa 390 Euro
Siperfaqa 220.00
Kati 1
Qyteti - Zona Tirane - Kamez/Paskuqan
Adresa Rruga Demokracia, Kamez, Albania
Lexime 1098

Jepet ambient lavazhi ne gjendje pune me te gjitha dok kasa dhe paisjet e lavazhit.
Ose pranojne dhe me perqindje


Ambienti eshte me leje mjedisore lavazh dhe servis

https://maps.app.goo.gl/iK4CN

Cel