Me Qera Super Ambient i Pershtatshem per Lokal - (Pazari i Ri - Qender) Cmimi Okazion Tirane

Ambjente Biznesi me Qera Data: 05/04/2020 21:27

Superior Environmentally Friendly Rental Lease - (New Bazaar - Center) Okazion Price

Super Environmentally Friendly Rental - (New Bazaar - Center) Perfect Area - Price Is Okazion

Q1654


- TOTAL SIP: 200 m
- SIP NETO (interior): 200m
- 1ST FLOOR
- FLOORS OF THE PALACE
- Year of construction: 2000
- ELEVATOR: No

Characteristics:
- Tiles
- Fantastic for any type of business, especially for coffee bar
- Located in the heart of Tirana with a fantastic, family friendly and relaxing environment
- Found in fantastic fixed place in new shopping.
- rented at an affordable price
- Quality Electrical Installations
- High quality new hydraulic installation
- Facilities near
- Access to Public Transport
- All the investment was made about 1 year ago.
- With entrance from the main road.
- rented with terrace.
- Fantastic environment.
- Very nice panoramic view.
- Currently in working order

Price: 1300 euro

* Advance (MASTER GUARANTEE): 1.5 MONTHS

Tel or Whatsapp: 0685451010


67 874

02 08 2020


Pagesa 1,300 Euro
Siperfaqa 200.00
Kati 1
Qyteti - Zona Tirane - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Adresa Sheshi Avni Rustemi, Tirana, Albania
Lexime 71339

Me Qera Super Ambient i Pershtatshem per Lokal - (Pazari i Ri - Qender) Zone Perfekte - Cmimi eshte Okazion

Q1654


- SIP TOTALE:200 m
- SIP NETO (e brendhme) : 200m
- KATI:1
- KATET E Pallatit
- Viti I ndertimit: 2000
- ASHENSOR: Jo

Karakteristika:
- Pllaka
- Fantastike per cdo lloje bisnesi, sidomos per bar kafe
- Ndodhet ne zemer te tiranes me nje ambient fantastik, familjar dhe relaksues
- Gjendet ne vend fantastik fiks ne pazar te ri.
- jepet me qera me cmim okazion
- Instalime Elektrike Cilesore
- Intalime Hidraulike te reja shume cilesore
- Facilietet afer
- Akses me Transport publik
- I gjithe investimi eshte bere rreth 1 viti me pare.
- Me hyrje nga rruga kryesore.
- jepet me qera bashke me taracen.
- Ambient fantastik.
- Pamje panoramike dhe e rregulluar shume bukur.
- Aktualisht ne gjendje pune

Cmimi:1300 euro

*Paradhenie (GARANCI ME PRONARIN ): 1.5 MUAJ

Tel ose Whatsapp:


67874

08/02/2020