Tek Turdiu Center, jepet super ambjent komercial me qira Tirane

Ambjente Biznesi me Qera Data: 05/04/2020 16:26

2,000 Euro

  • Tek Turdiu Center, jepet super ambjent komercial me qira

At Turdiu Center, super commercial space is for rent

At Turdiu Center, super commercial space for rent, with a fantastic location in the center. The space is totally openspace and inside has 1 toilet complete. Currently tiled, it has glass facades which create the perfect branding opportunity for your business and natural aspiration through the windows that open. The environment has high quality works both in electrical and air conditioning (multispit). The facility has a considerable height of 4 m providing opportunities to develop any business activity. The facility can be accessed from 2 entrances (commercial and residential) using 2 elevators dedicated solely to the commercial part. There are also 3 parking spaces for an extra monthly fee. The Turdiu Center is one of the elite of recent years and creates the ideal image and guaranteed success in the center of the capital for every business profile. Clients are preferred for long-term contracts. The environment is ideal for use in biochemical laboratories, dental clinics, accounting offices, programming, architecture offices and more.


Pagesa 2,000 Euro
Siperfaqa 115.00
Kati 3
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Rruga e Barrikadave, Tirana, Albania
Lexime 7475

Tek Turdiu Center, jepet super ambjent komercial me qira , me nje lokacion fantastik ne qender. Ambjenti eshte totalisht openspace dhe ne brendesi ka 1 tualet te kompletuar. Aktualisht eshte i shtuar me pllaka, ka fasade xhami e cila krijon mundesi perfekte brandimi per biznesin tuaj dhe aspirim natyral nepermjet dritareve qe hapen. Ambjenti ka punime shume cilesore si ne rrjetin elektrik dhe te kondicionimit(multispit). Ambjenti ka lartesi te konsiderueshme prej 4 m duke ofruar mundesi per te zhvilluar aktivitetin cdo biznes . Ambjenti mund te aksesohet nga 2 hyrje (komerciale dhe banimi) duke perdorur 2 ashensor te dedikuar vetem per pjesen komerciale. Me ambjentin vijne edhe te 3 poste parkimi kundrejt nje pagese mujore ekstra. Qendra Turdiu eshte me elitaria e viteve te fundit dhe krijon imazhin ideal dhe suksesin e garantuar ne qender te kryeqytetit per cdo profil biznesi. Preferohen kliente per kontrata afatgjata. Ambjenti eshte ideal per tu shfrytezuar per laboratore biokimik, klinike dentare, zyra kontabiliteti, programimi, zyre arkitekture etj.