JEPET ME QIRA BAR CAFE TE FUSHA AVIACIONIT !!! Tirane

Objekt Biznesi me Qera Data: 19/09/2019 11:36

600 Euro

  • JEPET ME QIRA BAR CAFE TE FUSHA AVIACIONIT !!!
  • JEPET ME QIRA BAR CAFE TE FUSHA AVIACIONIT !!!
  • JEPET ME QIRA BAR CAFE TE FUSHA AVIACIONIT !!!
  • JEPET ME QIRA BAR CAFE TE FUSHA AVIACIONIT !!!
  • JEPET ME QIRA BAR CAFE TE FUSHA AVIACIONIT !!!

LEAVE CAFE BAR RENT IN AVIATION AREA !!!

Cafe Bar for Aviation Field which has an internal surface of 73 m 2 and a veranda area of 50 m 2. Currently the shop is in working condition and is maintained by the owner.Only good investment and quite suitable For more details and a visit to this property contact us: 0672030828


Pagesa 600 Euro
Siperfaqa 73.00
Kati 0
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Rruga Fusha e Aviacionit, Albania
Lexime 1776

Bar Cafe per qira te Fusha e Aviacionit i cili ka nje siperfaqe te brendeshme prej 73 m/2 dhe siperfaqe verande prej 50 m/2.Aktualisht lokali eshte ne gjendje pune dhe mirembahet nga vete pronari.Mundesi mjaft e mire investimi dhe mjaft e pershtashme per biiznes familjar!Per me shume detaje dhe nje vizite ne kete prone na kontaktoni: