Fiatagri 70 kuaj fuqi Kavaje

Makina ne shitje Data: 13/04/2020 06:24

14,000 Euro

  • Fiatagri 70 kuaj fuqi
  • Fiatagri 70 kuaj fuqi
  • Fiatagri 70 kuaj fuqi

Fiatagri 70 horsepower

Fiatagri Bucher 70-90 Turbo Zetori is 70 horsepower, four pistons, 4 × 4 very economical. March side, cabin, air conditioner, radio, year of production: 1994 It is equipped with Albanian license plates and all proper documentation! Sold together with aggregates, coming from Italy, in very good condition!


Pagesa 14,000 Euro
Marka | Karburanti Fiat
Karburanti Nafte
Kambio Manual
Viti 1994
Kilometra 10,000
Qyteti - Zona Kavaje - Zone Periferike
Adresa Gose e Vogel
Lexime 389

Fiatagri Bucher 70-90 Turbo Zetori eshte 70 kuaj fuqi, kater pistona, 4×4 shume ekonomik. Marshe anash, kabine, kondicioner, radio, viti prodhimit: 1994 Eshte i pajisur me targa shqiptare dhe me te gjithe dokumentacionet e rregullta! Shitet bashke me agregatet, i ardhur nga Italia, ne gjendje shume te mire!

Njoftime te Ngjashme