Shiten ose nderrohen skeleri per sovatime dhe pompa te ndryshme Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 22/02/2020 15:12


Pagesa 45,000 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Kamez/Paskuqan
Adresa Rruga Arberit, Albania
Lexime 226

Shiten ose nderrohen skeleri per sovatime( 1200m2), dhe pompa per sovatime dhe shtrese te varfer.