Heqje Espulsi (dekretit Debimit) Nga Sistemi Sis Durres

Keni marre Dekret debimi (Espuls) dhe nuk i njihni te drejtat tuaja?

Studio Ligjore “TIVARI” e njohur nga Institucionet Shqiptare dhe Nderkombetare ofron ndihme ligjore (Avokatore) ne zgjidhjen e ceshtjes suaj brenda nje afati te shkrurter duke ju dhene nje zgjidhje efektive.

Ne baze te Ligjit:

1. Edhe pse ka mbaruar afati i debimit ju duhet te vazhdoni
proceduren ligjore per fshirjen e ketij Dekret debimi
(Espulsit) nga sistemi SIS.

2. I huaji i debuar mund te rihyje ne shtetin e zones Shengen, edhe perpara se te kete marre fund periudha e ndalimit te ardhjes.

Studio ligjore “TIVARI” merr persiper proceduren ligjore per te dyja rastet e cituara me siper per te gjithe shtetet e zones Shengen.
Per cdo informacion te metejshem mund te lini orar takimi prane studios tone ose te na vizitoni ne adresat web:

Tel:
Cel:

* Ne moment qe ju flet sekretaria, shtypni numrin 1, 2 ose 3 sipas kerkeses tuaj.

www.studioligjore.info
www.lawfirmalbania.com
www.studioligjore.al

Adresa I: Lagja 2, rruga "Sulejman Kadiu", prane Gjykates Rrethit Gjyqesor Durres.

Adresa II: Lagja 1, rruga "Taulantia", mbi Banken Societe General Albania, vollga Durres.

Njoftime te Ngjashme