Pajisje Parukerie Tirane

Shes nje lavatest te perdorur i cili eshte praktik per te kryer dhe teknika te bojrave, kushton 25 000 leke te reja dhe nje krevat masazhi i bere vete me dru dhe kushton 21 000 lek te reja.mund te kontaktoni tek nr .

Njoftime te Ngjashme