Drita te ndryshme per dyqane dhe magazina si dhe per shtepi Tirane

Artikuj te ndryshem Data: 12/09/2019 19:37

1,000 Leke

  • Drita te ndryshme per dyqane dhe magazina si dhe per shtepi
  • Drita te ndryshme per dyqane dhe magazina si dhe per shtepi
  • Drita te ndryshme per dyqane dhe magazina si dhe per shtepi
  • Drita te ndryshme per dyqane dhe magazina si dhe per shtepi


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Komuna parisit
Lexime 52

Drita te ndryshme per dyqan magazine ose shtepi. Mundet kollaj ti vihen llampa led,
Cmimi i diskutushem shume i ulet per arsy te mbylljes se magazines dhe dyqaneve.