Komplete tavoline per lokale Fier

Artikuj te ndryshem Data: 09/01/2020 15:50

1,500 Leke

  • Komplete tavoline per lokale
  • Komplete tavoline per lokale
  • Komplete tavoline per lokale
  • Komplete tavoline per lokale


Pagesa 1,500 Leke
Qyteti - Zona Fier - Zone Periferike
Adresa Roskovec
Lexime 4090

Shesim disa komplete tavolinash per lokale ne gjendje shume te mire dhe cmim te arsyeshem ne varsesi te llojit te kompletit.Kompletet e tavolinave jane per ambijente te brendeshme dhe per ambijenete te jashtme.