Dyqan ne Kompleks pallatesh, me i madhi ne Tirane Tirane

Ambjente Biznesi ne Shitje Data: 25/03/2020 17:41

48,000 Euro

  • Dyqan ne Kompleks pallatesh, me i madhi ne Tirane

Shop in the Apartment Complex, the largest in Tirana41.3 m2 service unit, very suitable for any kind of activity. The toilet is positioned at the bottom of it, and next to it is the only exhaust column, leaving the other store space free.


Pagesa 48,000 Euro
Siperfaqa 42.00
Kati 2
Qyteti - Zona Tirane - Ali Demi/Tregu Elektrik
Adresa Rruga Pasho Hysa, Tirana, Albania
Lexime 82Njesi sherbimi, me siperfaqe 41.3 m2 , shume e pershtatshme per te zhvilluar cdo lloj aktiviteti. Tualeti eshte i pozicionuar ne fund te tij, dhe prane tij eshte pozicionuar e vetmja kolone shkarkimi, duke e lene te lire hapesiren tjeter te dyqanit.