Qen leshator .. Durres

Kafshe e shpende Data: 17/08/2019 11:50

2,000 Leke

  • Qen leshator ..


Pagesa 2,000 Leke
Qyteti - Zona Durres - Currilat
Adresa Ruga smt
Lexime 2588

Qen leshator kelysh femna 1 muajsh.jane falas per shkak se do largohem nga ky vend dhe nuk ka kush ti mbaje jane falas