Zogj Fushe Fshati Lushnje

Kafshe e shpende Data: 23/04/2019 20:30


Pagesa 700 Leke
Qyteti - Zona Lushnje - Zone Periferike
Adresa KRUTJE E SIPERME, Lushnje
Lexime 1910

Pershendetje! Shesim Zogj fushe fshati te rritur ne hapsir te hapur me bar gjat gjith dites, zogjt shiten gati per te therur dhe jan te moshes 3,5 deri 4 muajsh.

NR TEL:
FB: Zogj fushe fshati
instagram: Zogj_fushe_fshati