Pomeranian Boo Tirane

Kafshe e shpende Data: 29/03/2020 01:36

1,500 Euro

  • Pomeranian Boo
  • Pomeranian Boo
  • Pomeranian Boo


Pagesa 1,500 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Fresku/Linze
Adresa Rruga Muhamet Deliu, Albania
Lexime 266

Sjellim me porosi nga jashte kelysh Pomeranian Boo, Teddy Bear Face, si dhe te gjitha llojet e rracave te tjera, te pajisur me pedigree, me pashaport, mikrochip dhe te vaksinuar. Dhurate merrni dhe nje broshure rreth edukimit dhe trajnimit te qenushit. Per me shume kontaktoni ne nr tel