Pomerian Mashkull ne shitje Tirane

Kafshe e shpende Data: 04/04/2021 22:00 Post Id: 320560


extra info
Pagesa 3,500 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 120

Pomerian mashkull ne shitje
Posedon pasaport mikrochip dhe pedigre
+