VIDEO CITOFONI HIKVISION , WiFi,Video Intercom. Tirane

Kompjutera dhe Elektronike Data: 04/02/2020 10:41

150 Euro

  •  VIDEO CITOFONI HIKVISION , WiFi,Video Intercom.


Pagesa 150 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga Naim Frasheri, Tirana, Albania
Lexime 230

Monitorimin e stacioneve te deres dhe kamerave te jashtme
Caktivizimi ne distance nepermjet klientit ose aplikacionit
Procesor me performance te larte
TF kartele te mbeshtetur[img][/img]
HD video survejimi me performance te larte CMOS
7-inch LCD me ngjyra FTF me rezolucion 1024 x 600
Ekran me dhe celsat me prekje
Zvogelimi i zhurmes dhe anulimi i jehos
H.264 compression video
Sensoret e hyrjes alarmi 8-ch 8-ch zona Alarmi
Thirrja e panikut
Ngarkon automatikisht mesazhet e alarmit te stacioni kryesor, klienti ose aplikacioni sapo aktivizohet senzorja e alarmit