WWW MTELZCS COM Apple iPhone 11 Pro Max,11 Pro,XS,Samsung S10 Tirane

Kompjutera dhe Elektronike Data: 07/03/2020 15:12 Post Id: 181426

350 Euro

  • WWW MTELZCS COM Apple iPhone 11 Pro Max,11 Pro,XS,Samsung S10
  • WWW MTELZCS COM Apple iPhone 11 Pro Max,11 Pro,XS,Samsung S10


Pagesa 350 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Adresa Tirana, Albania
Lexime 1348

WWW MTELZCS COM Apple iPhone 11 Pro Max,11 Pro,XS,Samsung Note 10 S10 Euro350 EUR dhe te tjeret

Ne jemi ndermarrje e njohur e biznesit, ne shesim me cmime me shumice per shitesit dhe individet private gjithashtu.

Ne pranojme pagesa nga PayPal dhe transferi bankar Kushtet dhe kushtet zbatohen. Ne pranojme menyra te tjera pagese per perdorim personal

Kontaktoni me ne tani:

Email-i i zyres: sales@mtelzcs.com

E-MAIL: sales@mtelzcs.com

Uebfaqja e kompanise: WWW.MTELZCS.COM


-Te gjitha produktet jane te reja me garanci
-Te gjitha produktet jane vulosur ne kutine origjinale
-Zbritje e parave dhe zbritje e tregtise ne dispozicion
- Oferte promovuese - Transporti falas
- Per blerjen me shumice te 200 copave ose njesive dhe me lart, eshte e mundur qe te vizitoni kompanine tone drejtperdrejt.Kontaktoni me ne tani:

Email-i i zyres: sales@mtelzcs.com

E-MAIL: sales@mtelzcs.com

Uebfaqja e kompanise: WWW.MTELZCS.COM