Shes Sobe te perdorur (Ariston) 3 vatra gaz+1 korent, furre me korent Tirane

Mobilje dhe Elektroshtepiake Data: 02/06/2019 23:36

7,000 Leke

  • Shes Sobe te perdorur (Ariston) 3 vatra gaz+1 korent, furre me korent
  • Shes Sobe te perdorur (Ariston) 3 vatra gaz+1 korent, furre me korent


Pagesa 7,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Ali Demi/Tregu Elektrik
Adresa Rruga Ali Demi, Pallati 6/1, Apartamenti 6, Tirane
Lexime 5950

Disponoj nje Sobe te perdorur (Ariston) 3 vatra gaz+1 korent, furre me korent ne gjendje te mire dhe funksionale. Soba ka ngjyre te bardhe me 2 tepsi 1 zgarre + helli i pjekjes se pulave.