Raft Shumefunksional Fier

Mobilje dhe Elektroshtepiake Data: 11/09/2019 22:35

15,000 Leke

  • Raft Shumefunksional
  • Raft Shumefunksional


Pagesa 15,000 Leke
Qyteti - Zona Fier - Qender
Adresa Fier, Albania
Lexime 196

Nje zgjidhje shume e mire per hapsiren tuaj. Rafti mund te qendroje i mbeshtetur ne mur per dekor, ose te sherbeje si ndares ambjenti, sepse ka te njejtin dizajn ne te dy anet (para dhe pas). Permasat 120×200cm