Shiten paisje parukerie te kompletuara bashke me produktet Tirane

Mobilje dhe Elektroshtepiake Data: 17/02/2020 21:24

20,000 Leke

  • Shiten paisje parukerie te kompletuara bashke me produktet

Sewing hairdressing equipment complete with the products

Many well-maintained hairdryers are sold!
Along with them are sold hairdressing, waxing and nail products with very reasonable price!
Hairdryer has just been closed and contains all the elements that a salon needs
find them at a very reasonable price!
0698240640


Pagesa 20,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Don Bosko
Adresa Vizion Plus
Lexime 5545

Shiten paisje parukerie shume te mirembajtuara te kompletuara!
Bashke me to shiten produkte parukerie,depilimi dhe produkte thonjsh me cmim shume te arsyeshem!
Parukeria sapo u mbyll dhe permban te gjitha elementet qe i duhen nje salloni
i gjeni me nje cmim shume te arsyeshem!