Asistente Zyre Tirane

RE/MAX Koncept, pjese e kompanise nr.1 te Real Estate ne Bote, kerkon Asistente Zyre.

Kriteret qe duhet te plotesojne aplikantet:

1. Te kete perfunduar studimet e larta. Bachelor + Master (preferohen kandidate qe kane perfunduar studimet per Drejtesi ose Ekonomi).
2. Te kete minimalisht 2 vite eksperience pune te meparshme.
3. Te njohe gjuhen angleze.

Nese je e interesuar apliko dhe dergo CV-ne tende tani ne:

info.koncept2@remax-albania.al
Afati i fundit i aplikimit: 30/04/2019 11:47

Njoftime te Ngjashme