Baboon kerkon staf per Customer Service (Help Desk inbound) Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 17/10/2019 21:21

45,000 Leke

  • Baboon kerkon staf per Customer Service (Help Desk inbound)
  • Baboon kerkon staf per Customer Service (Help Desk inbound)

Baboon requires staff for Customer Service, Restaurant Users Drivers

[b] Customer Service Baboon [ b]

[B] Company [ b]

BABOON's mission is to deliver the best food from the best restaurants anywhere, at home or in the office quickly and correctly.

Baboon is a Start-Up created in 2015 in Tirana. Having started working with Tirana restaurants Baboon in a few years is the leading actor in the world of online food ordering winning the hearts of consumers and businesses. Every day there are more and more people using Baboon to feed in the office or at home.


[b] Perse Baboon [ b]

When thinking of Baboon the first thing that comes to mind is choosing whatever kind of food to come to your house or office in record time (30 min).

Even more beautiful is what happens after the quintessences, a story built on a fast track, with great challenges and opportunities. It all started four years ago where, although there were many restaurants in Tirana, very few offered home or office delivery.

Today, after 4 years Baboon is available in 2 States and is proud to have 50 Drivers serving 250 restaurants in 15 cities.

We want to be the leading company in the food ordering and home delivery sector. The only app that gives you the option of choosing the best food once it comes to mind. We're transforming the way we think about food. We offer our customers the opportunity to order any type of cuisine and food, transforming the cook with just a few seconds. We want to give everyone the opportunity to choose what to eat at any given moment, wherever it is.

We work with Drivers, Restaurants and Customers. We operate in the most difficult market in the world, the trilateral (3 legs), and we do it in real time. We reach thousands of motorcyclists and restaurants in just a few seconds. The algorithms behind this system are the secret that allows us to deliver orders in less than 30 minutes.
[B] Role [ b]

We are looking for the most energetic and talented people who want to be part of the [b] Customer Service [ b] team in order to guarantee the best experience for our customers, drivers and restaurants.

[B] Task [ b]
- Customer support and problem solving
- Checking and verifying orders (Receipt, Delivery, SLA)
- Driver Assistance
- Assistance to partner restaurants and problem solving
- Solving and implementing Best Practice


[b] Minimum requirements [ b]

- To be a person who likes food.
- Wanting to build a professional relationship with clients.
- If you are a fan of Start-Up and Technology is an advantage.
- You have no problem solving some issues at once.
- You are a person capable of finding solutions to any kind of problem.
- Being a positive, friendly and energetic person.
- Have excellent communication skills and reach out to your interlocutor.
- Be available to work on weekends or in the dark.


[b] Work on Baboon [ b]

We are a group that has a huge impact and is growing rapidly, seeking to answer the most interesting questions of the moment in the world. We are very dynamic, always looking for new ideas and making decisions in a very transparent way. There are many questions we want to answer, and many more that we do not yet know.

For example: In what way can data and technology help restaurants evolve based on the demands and needs of consumers
How can we predict customer needs How can we get and deliver a food quickly

These are some of the key issues we want to solve at BABOON. There is no challenge in which you cannot participate and contribute. To find a solution is not
it is the task of a team specific, which means that the opportunities to grow and have an impact on this company are really great.[b] Benefit and Diversity [ b]

At Baboon all of our employees feel part of the company about how we think and work. We believe strongly in this culture and so we think to move forward.

We are confident that our workplace should reflect the beautiful and diverse world we live in today. We have no prejudice about any background, race, religion or sex. You just have to be passionate about food and want to be part of one of the most innovative and growing startups in Albania.


Pagesa 45,000 Leke
Pozicioni Customer Service
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Adresa Rruga Themistokli Germenji
Lexime 9638
Baboon kerkon staf per Customer Service (Help Desk inbound) FEAT-work-with-us.png (Format ) | Baboon kerkon staf per Customer Service (Help Desk inbound) Screen-Shot-2019-09-10-at-11.19.55.png (Format png) | Baboon kerkon staf per Customer Service (Help Desk inbound) Screen-Shot-2019-09-10-at-11.22.57.png (Format png) | Baboon kerkon staf per Customer Service (Help Desk inbound) 60843810_1249707845203562_2938292315237646336_n.png (Format png) |

Customer Service Baboon

Kompania

Misioni I BABOON eshte te sjelle ushqimin me te mire nga restorantet me te mira kudo, ne shtepi apo zyre ne menyre te shpejte dhe korrekte.

Baboon eshte nje Start-Up i krijuar ne 2015 ne Tirane. Pasi filloi punen me restorantet e Tiranes Baboon ne pak vite eshte aktori kryesor ne boten e porositjes se ushqimit online duke fituar zemren e konsumatoreve dhe bizneseve. Cdo dite ka gjithmone e me shume njerez qe perdorin Baboon per tu ushqyer ne zyre apo shtepi.


Perse Baboon?

Kur mendon per Baboon gjeja e pare qe te vjen ne mendje eshte zgjedhja e cfaredo lloj ushqimi qe te te vije ne shtepi apo zyre ne kohe rekord (30 min).

Eshte akoma me e bukur ajo cfare ndodh pas kuintave, nje histori e ndertuar me nje rrijte te shpejte, me sfida dhe oportunitete te medha. Cdo gje ka filluar para 4 vjetesh ku edhe pse kishte shume restorante ne Tirane, shume pak ofronin sherbim delivery ne shtepi apo zyre.

Sot, pas 4 vitesh Baboon eshte e disponueshme ne 2 Shtete dhe ka krenarine qe te kete 50 Driver qe I sherbejne 250 restoranteve ne 15 qytete.

Duam te jemi kompania lider ne sektorin e porositjes dhe dorezimit te ushqimit ne shtepi. I vetmi app i cili te jep mundesine te zgjedhesh ushqimin me te mire sapo te vjen ne mendje te hash dicka. Jemi duke transformuar menyren e te menduarit mbi ushqimin. I ofrojme klienteve tane mundesine qe te porosisin cfaredo lloj kuzhine dhe ushqimi, duke trasformuar te gatuarin thjesht me nje zgjedhe pak sekonda. Duam qe ti japim secilit mundesine qe te zgjedhe cfare do te haje ne cfaredolloj momenti, kudo ku ndodhet.

Bashkpunojme me Drivers, Restorante dhe Konsumatore. Operojme ne tregun me te veshtire ne bote, ate trilateral (3 kembsh), dhe e bejme ne kohe reale. Vendosim ne kontakt ne pak sekonda mijera klient me qindra motorrist dhe restorante. Algoritmat qe jane mbas gjithe ketij sistemi jane sekreti qe na lejon te dorezojme porosite ne me pak se 30 minuta.
Roli

Jemi ne kerkim te personave me shume energji dhe talent te cilet duan te jene pjese e team te Customer Service ne menyre qe tu garantojne eksperience sa me te mire klienteve tane, driverave dhe restoranteve.

Task
- Asistence klienteve dhe zgjidhje e problematikave
- Kontrolli dhe verifikimi I porosive (Marrje, Dorezim, SLA)
- Asistence Driverave
- Asistence restoranteve partnere dhe zgjidhja e problemeve
- Zgjidhja dhe implementimi i Best Practice


Kerkesat minimale

- Te jesh nje person qe i pelqen ushqimi.
- Te kesh deshire te krijosh relacion profesional me klientet.
- Ne qofte se je i apasionuar per Start-Up dhe Teknologji eshte nje avantazh.
- Nuk ke problem te zgjidhesh disa ceshtje njeherazi.
- Je person i afte qe te gjesh zgjidhje per cfaredo lloj problemi.
- Te jesh person pozitiv, miqesor dhe plot me energji.
- Te kesh aftesi komunikative te shkelqyera dhe te arrish te krijosh kontakt me interlokutorin tend.
- Te jesh disponibel qe te punosh ne weekend ose ne dark vone.


Puno ne Baboon

Jemi nje grup qe kemi impact te madh dhe rritemi shpejt, qe kerkojme ti gjejme pergjigje pyetjeve me interesante te momentit ne bote. Jemi shume dinamik, gjithmon ne kerkim te ideve te reja dhe qe marim vendime ne menyre shume trasparente. Ka shume pyetje qe duam ti japim pergjigje, dhe shume te tjera qe nuk i dime akoma.

Per shembull: Ne cfare menyre te dhenat dhe teknologjia mund te ndihmoje restorantet qe te evoluojne duke u nisur nga kerkesat dhe nevojat e konsumatoreve?
Si mund te parashikojme nevojat e konsumatorit? Si mund ta marrim dhe dorrezojme nje ushqim sa me shpejt?

Keto jane disa nga ceshtjet kryesore qe ne duam te zgjidhim ne BABOON. Nuk ka asnje sfide ne te cilen ti nuk mund te maresh pjese dhe te kontribuosh. Qe te gjendet nje zgjidhje nuk
eshte detyra e nje team specific, kjo do te thot qe mundesite te rritesh dhe te kesh impakt tek kjo kompani jane me te vertete shume te medha.Benefit dhe Diversitet

Ne Baboon te gjithe punonjesit tane ndihen pjese e kompanise per se si ne mendojme dhe punojme. Besojme fort tek kjo kulture dhe keshtu mendojme te ecim perpara.

Jemi te sigurt qe vendi I punes duhet te pasqyroje boten e bukur dhe te larmishme qe jetojme sot. Nuk kemi asnje lloj paragjykimi per asnje prejardhjeje, race, feje apo sexi. Duhet vetem te kesh pasion ushqimin dhe te kesh deshire te jesh pjese e nje prej startup-eve me innovative dhe ne rritje ne Shqiperi.


Dergoni CV tek hr@baboon.al genti@baboon.al (JO SMS, JO WhatsApp, JO Telefonata)
Afati i fundit i aplikimit: 18/10/2019 15:28