Kerkohet Shitese ( Bakery & Pastry) Tirane Tirane

Nana's Bakery Kerkon te punesoje Shitese.

Preforeohet me ekaperience Pune.

Ofrohen kushte te mira pune, pagese e kenaqshme si dhe siguracione.

Adresa: Rruga Reshit Collaku, prane Ures se Bllokut - Tirane

Tel:

Njoftime te Ngjashme