Operatore Call Center Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 07/04/2020 13:46

500 Euro

  • Operatore Call Center
  • Operatore Call Center

Call Center Operator

Looking for a job that will please your pocket 💰

If yes, you've found the right place!

What do we need:
• Very good communication skills in German
• Ability to learn and to adapt;
• Being able to work in a group;
• Ready to work full time;
• Past experience in telemarketing is an advantage.
What We Offer:
• Pleasant working environment: cozy office and youth environment;
• Very Satisfactory Payments: Fixed + High Level + Performance Bonus;
• Professional support from colleagues and supervisors;
• Program for continuous improvement of professional knowledge;
• Professional growth opportunities;

To apply please contact us at phone number 0698085155 or send your resume to premiumservicetr@gmail.com


Pagesa 500 Euro
Pozicioni Operator
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Rruga Dritan Hoxha/ Shqiponja
Adresa Rruga e Durresit, Tirana, Albania, Zogu i Zi
Lexime 10871

Kerkon nje vend pune i cili te kenaq xhepin? 💰

Nese PO, ke gjetur vendin e duhur!

Cfare kerkojme:
• Aftesi shume te mira komunikimi ne gjuhen Gjermane
• Aftesi per te mesuar dhe per t’u pershtatur;
• Te jete ne gjendje per te punuar ne grup;
• I gatshem per te punuar me kohe te plote;
• Pervoja te meparshme ne telemarketing perbejne avantazh.
Cfare Ofrojme:
• Mjedis te kendshem pune: zyre komode dhe ambjent rinor;
• Pagese shume te kenaqshme: page fikse e nje niveli te larte + bonus sipas performances;
• Mbeshtetje profesionale nga koleget dhe eproret;
• Program per permiresimin e vazhdueshem te njohurive profesionale;
• Mundesi rritjeje profesionale;

Per te aplikuar na kontakto ne numrin e telefonit ose dergo CV tende ne premiumservicetr@gmail.com
Afati i fundit i aplikimit: 16/07/2019 15:20