Banakiere Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 19/08/2019 19:49

bartenders

Coopers bar seeks to hire Banners.
Salary 30.000 ALL + insurance and bonuses.
Correct and serious, with work experience and a desire to work together!
Address: Haxhi Dalliu Street, adjacent to Tirana Prosecutor's Office!
Be part of our staff!
In our experience it is rewarding!


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Arsimi
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Haxhi Dalliu
Lexime 91

Coopers bar kerkon te punesoje Banakiere.
Paga 30.000 leke + siguracion dhe bonuse.
Korrekt dhe serioze, me eksperience pune dhe me deshiren per bashkepunim ne pune!
Adresa: Rruga Haxhi Dalliu, ngjitur me Prokurorine e Tiranes!
Behu pjese e stafit tone!
Tek ne eksperienca shperblehet!