GJERMANISHT/ Mundesi Punesimi Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 23/01/2020 13:54

50,000 Leke

GERMAN Employment Opportunities

Weweb seeks to hire people who speak German.

Candidates must:
- Fluent in German at B1 B2 level
- Be 18-30 years old
- Be experienced or inexperienced
- Have communication and managerial skills

Payment: Page Base + Bonuses. We offer high rewards above market level.

Contact us via our email address: info@we-web.al or via our phone number.


Pagesa 50,000 Leke
Pozicioni Gjermanisht
Arsimi Gjimnaz
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga Dritan Hoxha, Tirana, Albania
Lexime 2656

Weweb kerkon te punesoje persona qe te zoterojne gjuhen Gjermane.

Kandidatet duhet:
- Te zoterojne gjuhen Gjermane ne nje nivel B1/B2
- Te jene me ose pa eksperience
- Te kene aftesi komunikuese dhe manaxheriale

Pagesa: Page Baze+ Bonuse. Ofrojme shperblime te larta, mbi nivelin e tregut.

Na kontaktoni nepermjet adreses tone te emaili: info@we-web.al ose nepermjet numrit tone te telefonit.
Afati i fundit i aplikimit: 30/09/2019 15:53