MUNDESI PUNESIMI E MENJEHERESHME NE GJERMANI!!! Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 15/09/2019 14:08

1,850 Euro

  • MUNDESI PUNESIMI E MENJEHERESHME NE GJERMANI!!!

OPPORTUNITY IMMEDIATE EMPLOYMENT IN GERMANY !!!

Employment Agency SELOS Agency Recruitment Albania seeks to employ MEDICAL STAFF AND CARE IN GERMANY! Fast and secure employment!

OFFER: MONTHLY PAYMENTS 1850 EURO NETTO!
- IMMEDIATE START!
-Secured accommodation!
-WORKING FULL TIME (40 hours a week)
-DOCUMENTATION AND INSURANCE INCLUDED
-WORKING IN HEALTH OR HOSPITALS
- VISA APPLICATION BY EMPLOYEES

APPLY AND WORK NOW !!!

REQUIRED: -Basic knowledge of German or English (A1-B2)
-Professional experience such as: Carer, Social Assistant or Nurse is an advantage but not an advantage
basic condition
- Age 21-55 years old

For interviews we welcome you to our office at:
Kavaja Street, Condor Center 3rd Floor, former bus park, Tirana

For other contact forms please write to us at the following telephone number,
Send us your resume to: office.selosagency@yahoo.com or
Write to us at our FB address: SELOS Agency Recruitment Albania - Employment Agency Tirana-

WELCOME!


Pagesa 1,850 Euro
Pozicioni Perkujdesje
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 3757

Agjensia e punesimit SELOS Agency Recruitment Albania kerkon te punesoj STAF MJEKESOR DHE PERKUJDESJE NE GJERMANI! Punesim i shpejte dhe i sigurt!

OFROHET : -PAGESE MUJORE 1850 EURO/NETTO !
-NISJA E MENJEHERSHME !
-AKOMODIMI I SIGURUAR !
-PUNESIMI ME KOHE TE PLOTE (40 ore ne jave)
-DOKUMENTACION DHE SIGURIME TE PERFSHIRA
-PUNESIM NE QENDRA SHENDETESORE OSE SPITALE
-APLIKIMI I VIZES NGA PUNEDHENESIT

APLIKO DHE PUNESOHU TANI!!!

KERKOHET : -Nohja baze e gjuhes Gjermane ose Angleze (A1-B2)
-Eksperienca profesionale si : Kujdestar, Asistent Social apo Infermier perben avantazh por jo
kusht themelor
-Mosha 21-55 vjece

Per intervista ju mirepresim prane zyres sone ne adresen :
Rruga e Kavajes , Condor Center Kati i 3-te , ish parku i aoutobusave, Tirane

Per menyra te tjera kontakti ju lutem na shkruani ne nr e tel te poshteshenuar ,
Na dergoni CV tuaj ne : office.selosagency@yahoo.com ose
Na shkruani ne adresen tone te FB : SELOS Agency Recruitment Albania - Agjensia e punesimit Tirane-

JU MIREPRESIM!


Afati i fundit i aplikimit: 15/09/2019 14:25