Kujdes/Mesim femije klasa e trete Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 13/09/2019 03:15

15,000 Leke


Pagesa 15,000 Leke
Pozicioni Arsimtare
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Rruga Dritan Hoxha/ Shqiponja
Adresa Rruga Dritan Hoxha, Tirana, Albania
Lexime 338

Jam e interesuar per nje mesuese per max 20 ore ne jave (1:30-5:30) per pritje te femijes klasa e trete ne shtepi dhe kryerja e mesimeve.
Mesuesja duhet te banoje afer zones se Shqiponjes.
Duhet te jete e qete, e matur, profesionalisht e afte dhe me sens humori.
Pagesa e diskutueshme.