JE STUDENT ? DESHIRON TE FITOSH 7800 EURO PER 3 MUAJ? Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 14/10/2019 02:06

2,600 Euro

  • JE STUDENT ? DESHIRON TE FITOSH 7800 EURO PER 3 MUAJ?

ARE YOU STUDENT Want to win 7800 EURO for 3 months

EMPLOYMENT AGENCY "SELOS AGENCY RECRUITMENT ALBANIA" OFFERS:

INTERSHIP 3 MONTHS FOR STUDENT IN MYNIH !!

PAY 2600EURO NET!


FAST EMPLOYMENT !!! FOR STUDENTS FROM ALBANIA, KOSOVO, MACEDONIA, MONTENEGRO


INCLUDED ACCOMMODATION !!REQUIRED: -You are a Student
-They have English language skills.
-You are equipped with biometric passports.
-You have the matriculation certificate.
- Couple and individual applications are accepted.LEGS ORGANIZED IN DIFFERENT GROUPS DURING SEPTEMBER-OCTOBER!


Contact form:

- Contact us at the number below
- Write to us at FB: SELOS Agency Recruitment Albania or
- Interview us at:
Kavaja Street, Condor Center 3rd Floor, former bus park
Tirana


Pagesa 2,600 Euro
Pozicioni Studente per paketim
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Condor Center Kati i 3, Tirana, Albania
Lexime 11307

AGJENSIA E PUNESIMIT "SELOS AGENCY RECRUITMENT ALBANIA " OFRON :

INTERSHIP 3 MUJOR PER STUDENTEN NE MYNIH !!

PAGA 2600EURO NETO!


PUNESIM I SHPEJTE !!! PER STUDENTE NGA SHQIPERIA , KOSOVA, MAQEDONIA, MALI I ZI


AKOMODIMI I PERFSHIRE!!KERKOHET : -Te jene Student
-Te kene njohuri te gjuhes angleze.
-Te jene te pajisur me pashaporte biometrike.
-Te kene certifikaten e matrikulimit.
-Pranohen aplikimet cift dhe individual.NISJET ORGANIZOHET NE GRUPE TE NDRYSHME GJATE MUAJIT SHTATOR-TETOR!


Menyra kontakti :

- Kontaktoni ne nr e poshteshenuar
- Na shkruani ne adresen e FB : SELOS Agency Recruitment Albania ose
- Paraqituni per interviste ne adresen :
Rruga e Kavajes ,Condor Center Kati i 3, ish parku i autobusave
Tirane

Afati i fundit i aplikimit: 31/10/2019 13:01