Kerkoje mesuese gjermanishte Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 02/10/2019 18:41


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Mesuese
Arsimi Master
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Vasil Shanto
Adresa Rruga Preng Bibe Doda, Tirana, Albania
Lexime 389

Jemi nje qender studimi dhe kerkojme mesuese per gjuhen gjermane.....per kurse.