Banakier (m/f) Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 07/04/2020 13:46

30,000 Leke


Pagesa 30,000 Leke
Pozicioni Banakier (m/f)
Arsimi Profesionale
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Kodra e Diellit
Adresa Rruga Kodra e Diellit, Tirana, Albania
Lexime 153
Banakier (m/f) ATDG-logo.png (Format png) |

Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), nje nga kompanite lider ne fushen e Turizmit dhe hotelerise, me nje shtrirje te gjere ne bregdetin shqiptar.

Ju fton te aplikoni ne pozicionin e:


Banakier (m/f)

Pershkrim i pergjithshem

Luan nje rol te rendesishem ne ofrimin e sherbimeve cilesore sipas standardeve te kerkuara dhe ne sigurimin e kenaqesise se klienteve.

Detyrat dhe Pergjegjesite:

• Te kene nje paraqitje korrekte dhe pozitive per te gjithe klientet;
• Te kene fryme pozitive ne pune ne cdo kohe;
• Pergjegjes per furnizimet dhe inventarin e banakut;
• Planifikojne menute e bareve;
• Sigurojne qe baret te jene te furnizuar plotesisht me te gjitha produktet e nevojshme per sherbim;
• Identifikojne klientet per t'u siguruar qe i plotesojne kerkesat e moshes per konsumimin e alkoolit dhe
produkteve te duhanit;
• Vleresojne nevojat dhe preferencat e klienteve;
• Perziejne perberesit e duhur per te pergatitur kokteje dhe pije te tjera;
• Japin rekomandime dhe sugjerime per klientet ne zgjedhjen e pijeve dhe snacks;
• Mbajne paster dhe higjenizojne ambjentin dhe paisjet per pergatitjen e produkteve;
• Sigurojne nje ambjent te paster, dhe te organizuar te punes;
• Ne rast te kerkesave te vecanta komunikojne me menaxherin;

Kualifikimet dhe Aftesite:

• Te kene pervoje pune jo me pak se 1 vit ne kete profil;
• Te kene kujdes ne sherbim per te shmangur cdo aksident te mundshem;
• Ruajtja e standardeve te higjenes personale gjate gjithe kohes ne pune;
• Te kene aftesi shume te mira komunikimi;
• Etike profesionale dhe aftesi per te punuar ne grup;
• Te kene njohuri te mira te gjuhes Angleze, gjuhe te tjera perbejne avantazh;
• Fleksibilitet me orarin e punes;

Ofrohet:

• Pagese konkuruese

Shenim: Ju lutem te interesuarit te specifikojne pozicionin e tyre te punes gjate aplikimit!

Aplikantet te dergojne CV ne adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose te kontaktojne ne numrin e

Tel.

Afati i fundit i aplikimit: 05/03/2020 13:38