LeadGen kerkon te punesoje Operator dhe Supervizor (Shkoder) Shkoder

Oferta - Njoftime Pune Data: 30/03/2020 00:18

600 Euro

  • LeadGen kerkon te punesoje Operator dhe Supervizor (Shkoder)

LeadGen seeks to hire an Operator and Supervisor

Leadgen, is looking for people capable of
roles:
- Opener Closer telephone operator
- Supervisor

in the Forex campaign for the Italian language.

We offer:
• Base Page 600 Euro (Bonus up to 200 Euro per FTD).
• Full-time employment opportunities (10am - 7pm).
• Employment contracts in accordance with applicable law.
• Daily, weekly and monthly bonus system.
• Professional growth opportunities.

We ask:
• Good knowledge of Italian.
• Full Time Availability.
• Previous experience is an advantage.
• Seriousness and dedication at work.

Send your resume to email: hr@leadgen.al


Pagesa 600 Euro
Pozicioni Operator Telefonik
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Shkoder - Qender
Adresa Rruga Studenti, Shkoder, Albania
Lexime 885

Leadgen vjen tashme me zyren me te re ne qytetin e Shkodres.
Jemi ne kerkim te personave te afte per rolet:

- Operator telefonik Opener/Closer
- Supervizor

Per gjuhen:
-Italisht.

Ofrojme:
• Page baze duke filluar nga 600 Euro (Bonus per cdo FTD).
• Mundesi punesimi full-time (10:00-19:00).
• Kontrate punesimi ne perputhje me ligjin ne fuqi.
• Sistem bonusesh ditore,javore dhe mujore.
• Mundesi rritjeje profesionale.

Kerkojme:
• Njohuri te mira te gjuhes Italiane.
• Disponibilitet Full Time.
• Eksperienca e meparshme perben avantazh.
• Seriozitet dhe perkushtueshmeri ne pune.

Dergoni CV tuaj ne email: hr@leadgen.al
Adresa: Shkoder, Lagja Kongresi Permetit, Rruga Studenti, Pallati 21, Kati i 3
Afati i fundit i aplikimit: 07/10/2020 14:00