Tirane, ofroj vend pune part time mbasdite Agjent Shitje Online Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 06/04/2020 16:49

30,000 Leke


Pagesa 30,000 Leke
Pozicioni agjent shitje online
Arsimi Bachelor
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa muhamet gjollesha
Lexime 5558

Kush jemi Ne
Gral Albania eshte nje Qender Tregtare online qe ofron mijera produkte te ndryshme ne nje platforme online.
Ne kuader te zgjerimit te Kompanise, GRAL Albania ofron pozicionin vakant per Agjent Shitje Online!

Qellimi i Pozicionit:
-Te shes produkte/sherbime online qe Gral Albania ofron nepermjet platformave facebook, instagram, whats up, livechat.

Detyrat dhe Pergjegjesite:
- Te jap pergjigje brenda afatit kohor te percaktuar mesazheve ne rrjetet sociale dhe te gjeneroje shitje
- Te njoh proceset e punes dhe te jete i informuar rregullisht mbi produktet e reja
- Te regjistroje porosite ne sistem dhe te delegoje rastet specifike tek personat pergjegjes
- Te lere takim online kur kerkon klienti dhe Follow up rasteve deri ne mbylljen e tyre
- Raporton ne menyre te vazhdueshme te Menaxheri i Sherbimit te Klientit mbi feedback te klienteve

Te gjithe te interesuarit per kete pozicion pune duhet te kene:
- Aftesi shume te mira komunikuese
- Aftesi dhe teknika te persosura shitjeje
- Aftesi Multitasking
- Aftesi per te punuar ne grup

Per te aplikuar, dergoni nje cv me foto ne adresen: gral.alb@gmail.com
Afati i fundit i aplikimit: 31/03/2020 13:39