Pozicion Vakant - Teknik Elektrik Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 23/03/2020 09:08


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Teknik Elektrik/Elektricist
Arsimi Profesionale
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Rruga Prush, 1041 Vaqarr, Tirane
Lexime 75

Profili i Kompanise:

EuroElektra Sh.p.k eshte nje nder kompanite kryesore ne tregtimin e materialeve dhe zbatimin e projekteve te teknologjise me te avancuar elektrike ne Shqiperi dhe rajon. I pranishem me novacione per sistemet “Smart Solution” dhe “Renewable-Energy”, ne ofrimin e sherbimeve te projektimit dhe promovimit te sistemeve te avancuara per godina residenciale, tregtare, industriale, telekomunikacion dhe shitjen me shumice te materialeve elektrike. Ne kuader te zgjerimit te stafit EuroElektra kerkon ‘’Elektricist ’’.

Pozicioni: Elektricist
Departamenti: Teknik
Vendodhja: Selia Qendrore, Rruga Prush, Nr. 1041, Vaqarr, Tirane

Permbledhja e pozicionit:
Elektricisti duhet te jete njohes i mire i vizatimeve dhe skemave elektronike/elektrike, te jete i vemendshem dhe i kujdesshem ne interpretim te manualeve instalues te pajisjeve qe perdor, te njohe karakteristikat teknike te materialeve qe perdoren ne instalime.

Kerkesat qe duhet te permbushe kandidati:

- Te kete eksperience pune ne pozicione te ngjashme jo me pak se 3 vjet.
- Te kete pervoje pune ne instalime rrjeti dhe impiantesh elektrike.
- Te kete perfunduar arsimin e mesem profesional elektrik

Avantazh perben njohja e gjuhes te huaj Anglisht ose Italisht.

Detyrat dhe pergjegjesite:

- Te jete i afte te beje instalimin e impianteve civile dhe industriale elektrike.
- Te kete eksperience ne instalimin e Portave Automatike (perben avantazh)
- Te zoteroje aftesi ne njohjen dhe zbatimin e dokumentacionit elektrik dhe skemave elektrike.
- Te njohe panelet elektrik dhe komponentet perberes te paneleve.
- Te njohe dhe te lexoje skemat elektrike te paisjeve (UPS, Inverter, pajisjeve te detektimit dhe zjarrit, sistemeve te kondicionimit, gjeneratoreve )
- Te kete njohuri ne montime mekanike/saldime.

Aftesi te tjera:
- Te jete i komunikueshem, bashkepunues, i afte te zgjidhe situata te ndryshme ne pune.
- Te kete aftesi organizative, monitoruese dhe komunikuese.
- Te jete I disponueshem dhe fleksibel jashte orarit zyrtar te punes.

Menyra e aplikimit:
Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV e tyre me subjekt te percaktuar ne adresen e emailit: info@euroelektra.al

EuroElektra sh.p.k
Rruga Prush, 1041, Vaqarr, Tirane
Tel: +
Cel: +
email: info@euroelektra.al
web:http://euroelektra.al
FB: https://www.facebook.com/EuroElektraAl/
Afati i fundit i aplikimit: 30/04/2020 07:48