Pedagog i gjuhes angleze Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 22/05/2020 23:14

500 Euro


Pagesa 500 Euro
Pozicioni pedagog
Arsimi Master
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga eduard mano
Lexime 226
Pedagog i gjuhes angleze Capture.PNG (Format PNG) |

Mundesi punesimi i jashtezakonshem,
Qendra e formimit profesional "Kaizen" kerkohen te punesoje pedagog te gjuhes angleze, per te zhvilluar nje projekt, i cili ka fokus krijimin e nje metode te mesimit Online Business English
Cilido mesimdhenes freelancer eshte i mirepritur te dergoje CV-ne dhe me pas do te kontaktohet nga stafi yne.

Afati i fundit i aplikimit: 31/05/2020 16:46