Tirane, Mundesi E Arte Punesimi Ne Future Home Real Estate Tirane

Ende i pa pune?
Flet mire dhe zoteron konfidence te larte?
Do te largohesh nga punet sedentare te zyrave monotone?
Kjo eshte mundesia Jote! Jo e te gjitheve!
We are Hiring!!

Dergo CV tende:
Email: info@futurehome.al
Tel: +
Aplikoni : http://futurehome.al/apply

Future Home Real Estate,Kompania me e madhe Shqiptare e Ndermjetesimit Te Pasurive Te Paluajtshme kerkon te zgjeroje stafin e saj me kolege qe e duan punen dhe pelqejne sfidat e reja.

Kualifikimet dhe Aftesite:

• Te kete perfunduar arsimin e larte.
• Te dije gjuhe te huaj.
• Te dije te perdore programet baze te kompjuterit.
• Mosha e kandidateve preferohet te jete mbi 25 vjec.
• Energjik/e dhe ambicioz/e.
• Aftesi te mira komunikimi dhe prezantimiNese mendoni qe jeni kandidati i duhur, atehere dergoni CV ne adresen tone te emailit info@futurehome.al

Njoftime te Ngjashme