Ceki Kerkohet Shitese Ne Argjendari Tirane

Kerkohet shitese ne Ceki.

Kerkohet per shitje ne dyqan bizhuterish dhe argjendari shitese me ose pa eksperience.

Kerkohet:

-Seriozitet ne pune
-Mundesi te transferohet ne Prage
-Anglisht e domosdoshme, Italisht/Spanjisht/Rusisht/Cekisht e preferueshme.

Ofrohet:

- Rroge baze 1000 Euro
- Qendrim ne apartament ne Prage
- Ambjent shume i rehatshem dhe fantastik ne qender te Prages


Cel. :
Afati i fundit i aplikimit: 01/03/2019 08:40

Njoftime te Ngjashme