Kerkojm 100 retention ne Gjuhen Gjermane Spanjolle dhe Greke me Eksperience rroga baze plus Bonuse hot Leads Tirane

Oferta Vende Pune Data: 20/10/2020 20:10 Post Id: 143478

1,000 Euro

  • Kerkojm 100 retention ne Gjuhen   Gjermane  Spanjolle  dhe Greke me Eksperience rroga baze plus Bonuse hot Leads

We are looking for an operator in Spanish Spanish German English English Retention 1000 Euro with and without Basic salary plus Bonuses

Callcenter Tirana

50 Operators are required in German, Spanish

with and without exp

Very good working conditions

Free Retention, Aperture, Broker.

For more info Contact us at: 0692750256

Email: Rekrutime.tirane@gmail.com


extra info
Pagesa 1,000 Euro
Pozicioni Operator
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 74179

Callcenter Tirana

Kerkohen 100 Operator ne Gjuhen Gjermane Spanjolle Greke

me exp pune

Kushtet e punes shume te mira

Vende t Lira Retention,Apertura

Email:Rekrutime.tirane@gmail.com
Afati i fundit i aplikimit: 20/12/2020 13:07