Ofroj Vend Pune- Asistente Zyre (Future Home Integrity) Tirane

Oferta Vende Pune Data: 27/02/2021 14:51 Post Id: 233983


extra info
Pagesa 230 Euro
Pozicioni Asistente
Arsimi Bachelor
Mosha 18-28 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Ali Demi/Tregu Elektrik
Adresa Ali Demi, Tirana, Albania
Lexime 7671

Future Home eshte kompania me e madhe Shqipetare e ndermjetesimit te pronave. Momentalisht me 8 zyra ne Tirane dhe e formuar nga nje grup me te rinje shume energjike dhe bashkepunues ofrojme sherbimin me te mire ne Qytetin e Tiranes.
Pozicion vakant si Asistente Zyre:
Kualifikimet dhe Aftesite qe duhet te keni:
1. Te kete perfunduar arsimin e larte dhe masterin.
2. Njohje shume e mire e gjuhes angleze. (Njohie e gjuheve te tjera perben avantazh).
4. Njohuri shume te mira kompjuterike, MS Office.
5. Te kete punuar ne industrin e shitjes perben avantazh.
6. Te kete aftesi organizuese dhe koordinuese.
7. Aftesi te shkelqyera komunikimi, fleksibilitet dhe sjellie e paraqitje etike.

Shenime: Aplikantet duhet te dergojne cv e tyre ne adresen e email hr@futurehome.al . Te gjitha aplikantet e pranuara duhet te kalojne nje jave prove pa pages perpara pranimit ne kompani.

Email: info@futurehome.al
Tel: +
Afati i fundit i aplikimit: 10/10/2020 12:25