Testues per aplikacione dhe website Tirane

Oferta Vende Pune Data: 27/02/2021 15:35 Post Id: 286208


extra info
Pagesa 400 Euro
Pozicioni Testues aplikacionesh dhe websitesh
Arsimi Gjimnaz
Mosha 16-26 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania
Lexime 2308

Ofrojme punesim ne nje platforme gjermane e cila eshte e ndertuar ne gjuhen angleze . Puna e ofruar eshte testim website dhe aplikacione . Pra puna do jete gjetja e gabimeve ( bugeve ) ne website apo aplikacione te ndryshme te cilat do ju hidhen ne platforme. Pasi keto gabime te gjenden ato raportohen ne platforme dhe ne momentin qe problemi konfirmohet , meret pagesa per cdo gabim . Pagesa e gabimeve zakonisht varion nga 1 - 15 Euro ne varesi te rendesise se problemit te gjetur . Cdo faqe qe hidhet per testim dihet qe ka probleme sepse zakonisht jane faqe me review te dobet ose aplikacione qe jane ne ndertim e siper . Nje testues mesatar perafersisht me 4 ore pune ne dite mund te arrije rreth 30 Euro ose me shume ( normalisht ne varesi te cilesise).
Puna aksesohet dhe mund te punoni ne cdo orar pa asnje kufzim(qofte dite ose nate) ne telefon, tablet, pc, laptop, smart watch etj. Ju paguheni ne baze te punes dhe jo orarit , pra beni pushim dhe punoni kur te doni .
Per punen nuk nevojitet nje eksperience e meparshme ne kete fushe pasi ne ofrojme trajnimin dhe ndermjetsimin midis ju dhe kompanise qe drejton platformen . Pra gjithcka mbi funksionimin e platformes ju shpjegohet gjate trajnimit qe ne kryejme ne disa qendra trajnimesh ne tirane . Trajnimi kushton 30 mije leke , ku perfshihen : Regjistrimi ne platforme , shpjegimi i cdo hapesire dhe opsioni te platformes , shpjegimi i punes , tips and tricks mbi punen si dhe suport pas trajnimit .
Mund te na kontaktoni ne WhatsApp per cdo paqartesi ne numrin me poshte . Gjithashtu kush e ka te qarte punen dhe eshte i interesuar i lutemi te na dergoje cv ne WhatsApp ne numrin me poshte
Ose ne email : tiranatraining@gmail.com
Afati i fundit i aplikimit: 01/02/2021 00:12