Kerkojme Specialiste Graphic Design Tirane

Oferta Vende Pune Data: 03/03/2021 12:48 Post Id: 297416


extra info
Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Design
Arsimi Bachelor
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Komuna e Parisit, Tirana, Albania
Lexime 462

Pershkrimi i punes:

Pergjegjes per zhvillimin grafik dhe UX, permiresimin, modifikimin dhe/ose mirembajtjen e aplikacioneve ne mjedisin e BService. Graphic Designer dizenjojne, rregullojne dhe dokumentojne materiale multimediale, si dhe mbeshtesin aktivitete per zhvillimin e portofolit marketues te kompanise. Punonjesit bashkeveprojne nga afer me partneret e biznesit ne percaktimin e kerkesave te tyre.

Pergjegjesite e punes:

· Dizenjim dhe krijimi i aseteve multimediale per website e kompanise, rjete sociale, banera reklamash, fushata promocioni.

· Aftesi shume te mira te perdorimit te programeve Paketa Adobe(Indesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat, XD)

· Te jete kreativ dhe te kete eksperience te meparshme ne graphic design. Aftesia per te punuar me ekipin e marketimit ne mbledhjen dhe perkthimin e kerkesave te biznesit ne dizajne kreative dhe intuitive.

· Te punoje me ekipin e zhvilluesve per te siguruar realizimin e elementeve estetik te website ne perputhje me praktikat me te mira digitale.

· Te siguroje njetrajtshmeri ne realizimet digitale ne gjithe komponentet e sistemit.

· Te jete i afte te menaxhoje disa projekte dhe teknologji njekohesisht.

· Te asistoje ne permbushjen e afateve dhe dorezimeve
Per te aplikuar dergoni CV dhe PORTOFOLIN e puneve ne emailin e meposhtem: info@bservice.al

Bservice.al
Afati i fundit i aplikimit: 15/03/2021 12:23