Agjensi Turistike Tirane

Vende Me Vlera Turistike Data: 29/02/2020 23:13

39 Euro

  • Agjensi Turistike

touristic agency

Pata Travel


Pata Travel already offers travel to Schools, Administrations or various private groups.

Here you can find everything you need to complete your vacation.
Contact us at: +355 69 773 8622


EWe are a travel agency and our mission is to be near you creating memorable moments in your travels. All you need is your passport and energy, while others take care of us.
Let's escape together! πŸ¦…


Pagesa 39 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 61
Agjensi Turistike 7AE71FD6-E3BB-4C31-82E4-D8BE8C7F70A4.png (Format png) | Agjensi Turistike A46D5196-C18F-4D26-B893-B37D729E5DA4.png (Format png) | Agjensi Turistike B744B511-2720-476B-8F34-B8DF6DFA3643.png (Format png) |

Pata Travel


Pata Travel tashme ofron dhe udhetime per Shkolla, Administrata apo grupe te ndryshme private.

Tek ne mund te gjeni cdo gje qe ju nevoitet per te permbushur pushimet tuaja.
Na kontaktoni ne: +


πŸ¦…Ne jemi agjensi turistike dhe misioni yne eshte te jemi prane jush duke krijuar momente te paharrueshme ne udhetimet tuaja. E vetmja gje qe ju duhet eshte pashaporta dhe energjia, ndersa per te tjerat kujdesemi ne.
Le te arratisemi se bashku ! πŸ¦…