Okazion - Shitet toke ne plazh Borsh 80 metra nga deti Himare

Truall ose Toke Data: 28/01/2020 17:09

160,000 Euro

  • Okazion - Shitet toke ne plazh Borsh 80 metra nga deti
  • Okazion - Shitet toke ne plazh Borsh 80 metra nga deti
  • Okazion - Shitet toke ne plazh Borsh 80 metra nga deti
  • Okazion - Shitet toke ne plazh Borsh 80 metra nga deti

Okazion - Sells land to Borsh beach 80 meters from the sea

Borshi is one of the most popular beach vacationers and long term investments are safe in this area. Because we can not develop an activity in this area, we are selling a 180-degree, 80m-wide Surface at the distance from the sea which is the beach.
Location: Borsh-Lagja Shkalle
Surface 1600m2 (40x40)
Exploitation Opportunities: Any Construction Opportunity.
Total price: 100 m2 (controversial)
Type of documentation available: Regular mortgaged documentation on behalf of the seller.

Interested persons send a message or call.


Pagesa 160,000 Euro
Siperfaqa 1.60 Dynym (Ose 1600 m2)
Lloji i Tokes Truall+Toke
Qyteti - Zona Himare - Borsh
Adresa Borsh, Albania
Lexime 7899

Borshi eshte nje nder plazhet me te preferuara te pushuesve dhe investimet afatgjata jane te sigurta ne kete zone. Per arsye se nuk mund te zhvillojme dote vete nje aktivitet ne kete zone nxjerim ne shitje nje Siperfaqe me pamje 180 grade, 80m ne distance nga deti e cila eshte plazh.
Vendndodhja: Borsh-Lagja Shkalle
Siperfaqa 1600m2 (40x40)
Mundesite e shfrytezimit: cfaredolloj mundesie ndertimi.
Cmimi total: 100Eurom2 (e diskutueshme)
Lloji i dokumentacionit qe disponohet: Dokumentacion i rregullt i hipotekuar ne emer te shitesit.

Personat e interesuar te dergojne mesazh ose telefonojne.