Shitet, Ferme , Lushnje Cmimi: 125,000 Euro ID: plus 7892 Lushnje

Truall ose Toke Data: 12/10/2019 14:19

125,000 Euro

Sell, Farm, Lushnje

The farm is located in Lushnje in the village called "Rrapëz". Farm information: • The agricultural land area is 6 ha (60000 m2). • Dispose of: • 2 houses with 50m2 each of them. • Stalls and granaries have a surface of 150m2 each, with a length of 25m and a width of 6m. • The land is divided into 4 blocks where the smallest is 3500m2 and the largest 16500m2. • Sold together with agricultural equipment. • Has regular mortgage documentation.


Pagesa 125,000 Euro
Siperfaqa 0.00 Dynym (Ose 0 m2)
Lloji i Tokes Truall+Toke
Qyteti - Zona Lushnje - Zone Periferike
Adresa Lushnje, Albania
Lexime 387
Shitet, Ferme , Lushnje Cmimi: 125,000 Euro ID: plus 7892 d2d67967-0292-9b94-6acd-5f09a86b0c28.png (Format ) | Shitet, Ferme , Lushnje Cmimi: 125,000 Euro ID: plus 7892 opp--foto.png (Format png) |

Ferma ndodhet ne Lushnje ne fshatin e quajtur " Rrapez ". Informacion mbi fermen : • Siperfaqja e tokes buqesore eshte 6 ha (60000 m2). • Disponon: • 2 shtepi me siperfaqe 50m2 secila prej tyre. • Stalla dhe hambari kane siperfaqe 150m2 secila , me gjatesi 25m dhe gjeresi 6m . • Toka eshte e ndare ne 4 blloqe ku me i vogli eshte 3500m2 dhe me i madhi 16500m2. • Shitet se bashku me pajisjet buqesore . • Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor.