Shitet 6 hektar toke bujqesore Lushnje

Truall ose Toke Data: 21/10/2019 21:50

18,000,000 Leke

  • Shitet 6 hektar toke bujqesore
  • Shitet 6 hektar toke bujqesore
  • Shitet 6 hektar toke bujqesore
  • Shitet 6 hektar toke bujqesore
  • Shitet 6 hektar toke bujqesore
  • Shitet 6 hektar toke bujqesore

6 hectares of agricultural land for sale

6 hectares of agricultural land for sale in Rrapez, Lushnja. The land is planted with alfalfa. It is a drained land with irrigation canal and drainage canal. It is 800 meters away from the national road. The area is very friendly. Price 300 new leke per m2. For more info call us.


Pagesa 18,000,000 Leke
Siperfaqa 60.00 Dynym (Ose 60000 m2)
Lloji i Tokes Toke Bujqesore
Qyteti - Zona Lushnje - Zone Periferike
Adresa Rrapez, Lushnje
Lexime 358

Shitet 6 hektar toke bujqesore ne Rrapez te Lushnjes. Toka eshte e mbjelle me jonxhe. Eshte toke e drenazhuar, me kanal vadites dhe kanal kullues. Eshte 800 metra larg nga rruga nacionale. Zona eshte shume miqesore. Cmimi 300 leke te reja per m2. Per me shume info na telefononi.